Frances Tomás Llobet

Carrer de la Grassa 20 Pol. ind. Nirsa - Carretera Reus-Constantí km 3,5 43204 Reus Tarragona
977 753 535
Escriu-nos

Projectes d'hostaleria a Tarragona

Des de 1975 dedicats al món de l'hostaleria. En Francesc Tomás Llobet gestionem el projecte íntegre des de la instal·lació i reparació d'equips de tot tipus de maquinària fins a la distribució de prestigioses marques de màquines de cafè per tota la província de Tarragona, sud de Barcelona i sud de Lleida.

Busquem la qualitat per sobre de tot i, per això, solament treballem amb les principals i més noves marques del mercat com Gaggia, la màquina per fer crema de cafè sense vapor.

Garantim el manteniment de totes les màquines que instal·lem perquè puguis gaudir-les durant molt més temps. Sabem que la prevenció i mantenir les instal·lacions en bon estat és la millor forma de garantir el seu bon funcionament i durabilitat.

Cafeteries, restaurants, hotels... Som professionals i posem a la teva disposició tot el que puguis necessitar com a armaris frigorífics, enfriadores, forns i també mobiliari tant d'interior com d'exterior.

Realitzem projectes íntegres de cuines de restaurants i hotels on garantim la conservació de tots els aliments. Instal·lació de trens de rentat, sistemes per a desdejunis, xou cooking, zones de congelació... Tot el que la teva cuina pugui necessitar, en Frances Tomás Llobet ho podem fer.

Fem la cuina del teu restaurant a mesura, de gas i electricitat, sol·licita el teu pressupost sense compromís. Un altre dels nostres serveis és la instal·lació completa del sistema de climatització.

En què podem ajudar-te amb el teu negoci?

Productes i serveis

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied